Smart Money tror ikke på tilfældigheder – De har hørt om dem, men de har aldrig oplevet dem.

Chart Patterns og Chart Analysis

Identifikation af chart mønstre er en form for teknisk analyse og en metode til at forsøge at forudsige markedsudviklingen og vendepunkter.

I teknisk analyse drager en TA’er fordel af, at analyserer de historiske kursbevægelser,  et givent instrument har skabt.

Kursudviklingen vil tegne forskellige mønstre, som kan give en indikation om en kommende retning.

Chart Patterns er de fodspor som markedsdeltagerne dagligt afsætter, fodspor som kan føre dig til enten rigdom eller katastrofe, afhængigt af din erfaring med at genkende disse signaler.

For at kunne bestemme ​​den nuværende markedsposition, er det nødvendigt at analysere retningen på den nuværende trend. Wyckoff’s metode til analyse dikterer, at trenden i markedet er enten op, ned eller neutral (handelsinterval). Det præciseres også, at markedet handler i tre typer af trends på et givent tidspunkt.

Der er en kortvarig trend, en mellemlang trend og en lang trend. Der er ikke nogen fast regel for længden af tid, hver trend omfatter.

Introduktion til Tekniske Indicators and Oscillators

Indledning

Denne serie er designet til at indføre begrebet tekniske indikatorer og forklare hvordan du bruger dem i din analyse. Serien vil kaste lys over forskellen mellem ”Leading and Lagging” (ledende og forsinket) indikatorer, samt se på fordele og ulemper.

Mange, hvis ikke de fleste af de populære indikatorer vises som oscillatorer. Med dette i tankerne, vil serien også vise, hvordan man kan aflæse oscillatorer og forklare, hvorfra signalerne stammer. Senere vil den vende fokus mod specifikke tekniske indikatorer og give eksempler på signaler i aktion.

Hvad er en teknisk indikator?

En teknisk indikator er en serie af datapunkter, der er udledt ved at anvende en formel af kursdata for et værdipapir. Kursdata omfatter enhver kombination af instrumentets åbne, høj, lav og/eller lukkekurs over en given periode. Nogle indikatorer kan kun bruges på lukkekurser, mens andre indarbejder volumen og åben interesse i deres formler. Kursdata er indtastet i en formlen og et datapunkt er produceret.

Chart Patterns Chart Analysis Indicators & Oscillators
IFTA IFTA Nyt Aktie Skole Om IFTA.dk Kontakt

Copyright © - IFTA ApS.  CVR-NR: 3396 0557    tlf.: +45 2223 1980

Brugeraftale og vilkår | Kontakt os

Følg IFTA på:

IFTA.dk